Electrogold.nl uw Elektrovakhandel - Tv - Audio - Video - Onderdelen - Gereedschap - Computer - Witgoed - Huishoudelijke Apparaten

Ga direct naar hoofd-inhoud »

Black and Decker Lightbar BDLB14

Black and Decker Lightbar BDLB14

Schrijf de eerste review van dit product

Availability: In voorraad

€ 16,99

Het juiste onderdeel?

OF

Snel overzicht

ALLEEN DEZE WEEK 19.95 De Black and Decker Lightbar BDLB14 schijnt wat licht in donkere dagen. Deze superhandige lichtbalk is probleemloos te gebruiken op de werkplek. Zo verlicht u het werkvlak en weet u zeker dat u niet per ongeluk in uw handen zaagt, boort of timmert. Maar hij kan natuurlijk ook handig van pas komen als de stroom in uw huis uitvalt of u pech hebt met de auto. Door zijn 14 ultraheldere LED's schijnt hij een heerlijk helder licht en is het geen enkel probleem om welke klus dan ook uit te voeren. En om de batterijen wat te sparen, kent de BDLB14 bovendien 3 verschillende energiestanden. Zo weet u zeker dat u nooit in het donker hoeft te werken tijdens een lange klus. Natuurlijk kan het gebeuren dat u hem per ongeluk een keertje laat vallen. Maar gelukkig kan hij wel tegen een stootje. Zijn polycarbonaat behuizing is namelijk superstevig en daardoor prima bestand tegen vallen en stoten. Kortom, wilt u het werken wat lichter maken, dan hebt u aan de Black and Decker Lightbar BDLB14 een goede! Als noodverlichting in huis bij stroomuitval of als de elektriciteit tijdelijk moet worden uitgeschakeld; voor werkzaamheden aan het elektriciteitsnet - Bij pech onderweg zoals motorproblemen of een lekke band - Gebruik buitenshuis zoals in de tuin, op de boot, nachtelijke vistochtjes etcetera - Handig op de camping, in de tent of caravan - Omgevingslamp voor tuinhuisjes, garages, werkplaats, etc.

Black and Decker Lightbar BDLB14

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

  • Black and Decker Lightbar BDLB14
De Black and Decker Lightbar BDLB14 schijnt wat licht in donkere dagen. Deze superhandige lichtbalk is probleemloos te gebruiken op de werkplek. Zo verlicht u het werkvlak en weet u zeker dat u niet per ongeluk in uw handen zaagt, boort of timmert. Maar hij kan natuurlijk ook handig van pas komen als de stroom in uw huis uitvalt of u pech hebt met de auto. Door zijn 14 ultraheldere LED's schijnt hij een heerlijk helder licht en is het geen enkel probleem om welke klus dan ook uit te voeren. En om de batterijen wat te sparen, kent de BDLB14 bovendien 3 verschillende energiestanden. Zo weet u zeker dat u nooit in het donker hoeft te werken tijdens een lange klus. Natuurlijk kan het gebeuren dat u hem per ongeluk een keertje laat vallen. Maar gelukkig kan hij wel tegen een stootje. Zijn polycarbonaat behuizing is namelijk superstevig en daardoor prima bestand tegen vallen en stoten. Kortom, wilt u het werken wat lichter maken, dan hebt u aan de Black and Decker Lightbar BDLB14 een goede! Als noodverlichting in huis bij stroomuitval of als de elektriciteit tijdelijk moet worden uitgeschakeld; voor werkzaamheden aan het elektriciteitsnet - Bij pech onderweg zoals motorproblemen of een lekke band - Gebruik buitenshuis zoals in de tuin, op de boot, nachtelijke vistochtjes etcetera - Handig op de camping, in de tent of caravan - Omgevingslamp voor tuinhuisjes, garages, werkplaats, etc.
Merk Black&decker
Fabrikantcode Nee
EAN code 5035048193778
Kleur Rood

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.


Schrijf uw eigen review

Only registered users can write reviews. Please, log in or register