Electrogold.nl uw Elektrovakhandel - Tv - Audio - Video - Onderdelen - Gereedschap - Computer - Witgoed - Huishoudelijke Apparaten

Ga direct naar hoofd-inhoud »

Dio mini inbouw zender

Dio mini inbouw zender

Schrijf de eerste review van dit product

Availability: In voorraad

€ 11,99

Het juiste onderdeel?

OF

Snel overzicht

Dio mini inbouw zender,
Bedien draadloos uw verlichting en scenarios vanaf uw standaard inbouw schakelaar.
Bedien uw scenarios, rolluiken of slimme verlichting met de schakelaar van het merk en design van uw keuze, zonder een kabel te trekken.
Met compacte afmetingen, is deze micro-module eenvoudig te monteren achter uw huidige schakelaar. Hiermee kunt u met de bestaande schakelaar alle DiO accessories bedienen.
DiO producten zijn vergelijkbaar met Klikaanklikuit en in veel gevallen onderling uitwisselbaar.
Te koppelen aan de Hub DiO Home+ waarmee het mogelijk is alles van DiO aan elkaar te koppelen en te bedienen via de smartphone.
Er kunnen dan timers/scenario`s worden ingesteld. Tevens is het dan te koppelen met Google Home of Amazon Alexa voor stem bediening.
Inhoud:
1 Micro module zender
Algemene informatie
Bereik:50 m
Frequentie:433.92 MHz
41x42x13 mm
Kan gebruikt worden als vervanger voor KlikaanKlikuit AWMT-230

Dio mini inbouw zender

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

  • Dio mini inbouw zender
Dio mini inbouw zender, Bedien draadloos uw verlichting en scenarios vanaf uw standaard inbouw schakelaar. Bedien uw scenarios, rolluiken of slimme verlichting met de schakelaar van het merk en design van uw keuze, zonder een kabel te trekken. Met compacte afmetingen, is deze micro-module eenvoudig te monteren achter uw huidige schakelaar. Hiermee kunt u met de bestaande schakelaar alle DiO accessories bedienen. DiO producten zijn vergelijkbaar met Klikaanklikuit en in veel gevallen onderling uitwisselbaar. Te koppelen aan de Hub DiO Home+ waarmee het mogelijk is alles van DiO aan elkaar te koppelen en te bedienen via de smartphone. Er kunnen dan timers/scenario`s worden ingesteld. Tevens is het dan te koppelen met Google Home of Amazon Alexa voor stem bediening. Inhoud: 1 Micro module zender Algemene informatie Bereik:50 m Frequentie:433.92 MHz 41x42x13 mm Kan gebruikt worden als vervanger voor KlikaanKlikuit AWMT-230
Merk Dio
Fabrikantcode Nee
EAN code 5411478547006
Kleur Nee

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.


Schrijf uw eigen review

Only registered users can write reviews. Please, log in or register