Electrogold.nl uw Elektrovakhandel - Tv - Audio - Video - Onderdelen - Gereedschap - Computer - Witgoed - Huishoudelijke Apparaten

Ga direct naar hoofd-inhoud »

EC1SA Braun krultang

EC1SA Braun krultang

Schrijf de eerste review van dit product

Availability: In voorraad

€ 47,95
OF

Snel overzicht

EC1SA Braun krultang ,
Krultang,
Temperatuur instelbaar,
minimaal: 125°C,
maximaal: 185°C,
5 Temperatuurstanden,
LCD aanduiding,
24mm Doorsnede,
Ionenfunctie,
Keramische coating


Braun krultang EC1

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

  • Braun krultang EC1
  • Braun krultang EC1
  • Nauwkeurige warmteregeling
  • LC-display
  • Satijnionen  Voor prachtig glanzend, zacht haar.
  • IONTEC  Superieure vochtbalans voor de gezondste manier van stijlen en een schitterende glans.

De beste manier om haar te krullen zonder het te beschadigen: Braun Satin Hair™ krultang

De Braun Satin Hair™ krultang met IONTEC is speciaal ontwikkeld om de glans en de gezondheid van uw haar te herstellen terwijl u het stijlt.
Braun maakt deel uit van het grootste haarverzorgingsbedrijf ter wereld, en is de uitvinder van talrijke innovaties op het gebied van haarverzorging. In samenwerking met de DWI (een onafhankelijk Duits instituut voor vezelonderzoek), heeft Braun ontdekt dat het krullen met temperaturen van boven de 200℃ de structuur van het haar beschadigt. Geheel in navolging van onze passie voor de gezondheid van uw haar, werkt de Satin Hair ™ krultang met een nauwkeurige temperatuurregelaar tot 185℃ en de superieure IONTEC.

U kunt het verschil zien en voelen; uw haar wordt zacht, glanzend, glad en gezond.

Het bewijs:

9 van de 10 vrouwen bevestigen dat in vergelijking met hun gewone krultang, hun krullen duidelijk meer glanzen wanneer ze de Satin Hair ™ krultang met IONTEC gebruiken.*

9 van de 10 vrouwen bevestigen dat in vergelijking met hun gewone krultang, hun krullen duidelijk elastischer zijn en meer veren als ze de Satin Hair ™ krultang met IONTEC gebruiken.*

*Diegenen die hun mening hebben geuit, Bron: MM Research Institute; Duitsland Jan 2006

Braun Satin Hair™ krultang: De vier ultieme tekenen van een gezonde manier van krullen

IONTEC Innovatie

IONTEC Innovatie

Net als alle andere Braun Satin Hair™ apparaten heeft de Braun Satin Hair™ krultang de innovatieve en baanbrekende IONTEC technologie van Braun.
IONTEC is een unieke technologie die speciaal is ontworpen om de gezondheid van uw haar te garanderen u kunt er dan ook gerust op zijn dat het stijlen uw haar niet beschadigt. De groene ionenstralen sturen miljoenen satijnionen op effectieve wijze door uw haar, om vochtdeeltjes aan de lucht te onttrekken terwijl u aan het krullen bent. Het resultaat is een schitterende glans die de gezondheid van uw haar weerspiegelt.

Vochtbalans

Vochtbalans

Satijnionen omwikkelen ieder individuele haar en herstellen snel de vochtbalans van uw haar, vocht dat meestal verdwijnt door te warm stijlen.
Voorkomt haarbreuk

Voorkomt haarbreuk

Speciale bescherming van de gevoelige haarpunten dankzij het unieke ontwerp van de keramische verzorgingscilinder die overmatige uitdroging voorkomt en de gezondheid van uw haarcuticula niet schaadt.
Nauwkeurige warmteregeling voor gezond stijlen.

Nauwkeurige warmteregeling voor gezond stijlen.

De krultangen van Braun zijn ontwikkeld volgens wetenschappelijk advies van DWI, een onafhankelijk Duits instituut voor vezelonderzoek. De Satin Hair™ krultang werkt op temperaturen waarvan bewezen is dat ze de gezondheid van uw haar niet schaden en met een nauwkeurige warmteregeling voor de verschillende haartypes (125℃ tot -185℃), per 5℃ verstelbaar. U kunt de temperatuur dus instellen al naar gelang uw eigen behoefte.
Merk Braun
Fabrikantcode 644408
EAN code 4210201644408
Kleur Nee

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.


Schrijf uw eigen review

Only registered users can write reviews. Please, log in or register