Electrogold.nl uw Elektrovakhandel - Tv - Audio - Video - Onderdelen - Gereedschap - Computer - Witgoed - Huishoudelijke Apparaten

Ga direct naar hoofd-inhoud »

Inbouw schakelaar ACM-3000H

Inbouw schakelaar ACM-3000H

Schrijf de eerste review van dit product

Availability: In voorraad

€ 26,99

Het juiste onderdeel?

OF

Snel overzicht

Inbouw schakelaar ACM-3000H,
Wilt u het beste van twee werelden, uw verlichting zowel draadloos kunnen schakelen als gewoon via de bestaande wandschakelaar? Voeg dan nu draadloos schakelen gemakkelijk toe aan een bestaande wandschakeling met de ACM-2300H inbouw schakelaar.
Hotelschakeling dubbel (wisselschakeling)
Met de ACM-3000H kunt u ook draadloos schakelen toevoegen aan een bestaande hotelschakeling (wisselschakeling). Zo kunt u één lamp blijven bedienen via de twee bestaande wandschakelaars (bv. boven en onder aan de trap), maar deze lamp kunt u nu ook bedienen via diverse KlikAanKlikUit zenders.
Eenvoudige installatie
Basis kennis van elektrische installaties is voldoende om de ACM-3000H aan te kunnen sluiten. Schakel de netspanning uit en installeer de inbouw schakelaar gemakkelijk in een plafonddoos of aansluitdoos, door de stappen in de uitgebreide handleiding op te volgen.
Met 3000Watt biedt de ACM-3000H genoeg ruimte om alle toepassingen te bedienen.
Draadloos bedienen
Zodra de inbouw schakelaar geïnstalleerd is, kan de verlichting eenvoudig draadloos worden bediend met diverse KlikAanKlikUit zenders. Het draadloos schakelen van de verlichting kan onder andere met de AYCT-102 afstandsbediening, de ATMT-502 timer afstandsbediening, de ABST-604 schemersensor en/of de ASWT-6000 bewegingssensor.
Daarnaast kan de verlichting ook bediend worden met de ICS-2000 internet control station. Schakel verlichting eenvoudig aan of uit vanaf de bank, vanaf het werk of vanaf het vakantieadres. Met behulp van de ICS-2000 app is de verlichting namelijk te bedienen met uw smartphone of tablet.
De inbouw schakelaar kan gekoppeld worden aan maximaal 6 zenders. Er zijn dus genoeg mogelijkheden om de verlichting helemaal naar wens te bedienen.
Kenmerken:
- Kan worden gebruikt voor het draadloos bedienen van lampen/apparaten die zijn verbonden met bestaande wandschakelaar(s)
- Ondersteunt ook 2 bestaande wandschakelaars, zoals boven/onder aan een trap
- Bestaande wandschakelaar(s) blijft/blijven functioneel
- Kan gemakkelijk in een plafonddoos of aansluitdoos worden geplaatst
- Werkt met alle lampen/apparaten tot 3000 watt

Inbouw schakelaar ACM-3000H

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

  • Inbouw schakelaar ACM-3000H
Inbouw schakelaar ACM-3000H, Wilt u het beste van twee werelden, uw verlichting zowel draadloos kunnen schakelen als gewoon via de bestaande wandschakelaar? Voeg dan nu draadloos schakelen gemakkelijk toe aan een bestaande wandschakeling met de ACM-2300H inbouw schakelaar. Hotelschakeling dubbel (wisselschakeling) Met de ACM-3000H kunt u ook draadloos schakelen toevoegen aan een bestaande hotelschakeling (wisselschakeling). Zo kunt u één lamp blijven bedienen via de twee bestaande wandschakelaars (bv. boven en onder aan de trap), maar deze lamp kunt u nu ook bedienen via diverse KlikAanKlikUit zenders. Eenvoudige installatie Basis kennis van elektrische installaties is voldoende om de ACM-3000H aan te kunnen sluiten. Schakel de netspanning uit en installeer de inbouw schakelaar gemakkelijk in een plafonddoos of aansluitdoos, door de stappen in de uitgebreide handleiding op te volgen. Met 3000Watt biedt de ACM-3000H genoeg ruimte om alle toepassingen te bedienen. Draadloos bedienen Zodra de inbouw schakelaar geïnstalleerd is, kan de verlichting eenvoudig draadloos worden bediend met diverse KlikAanKlikUit zenders. Het draadloos schakelen van de verlichting kan onder andere met de AYCT-102 afstandsbediening, de ATMT-502 timer afstandsbediening, de ABST-604 schemersensor en/of de ASWT-6000 bewegingssensor. Daarnaast kan de verlichting ook bediend worden met de ICS-2000 internet control station. Schakel verlichting eenvoudig aan of uit vanaf de bank, vanaf het werk of vanaf het vakantieadres. Met behulp van de ICS-2000 app is de verlichting namelijk te bedienen met uw smartphone of tablet. De inbouw schakelaar kan gekoppeld worden aan maximaal 6 zenders. Er zijn dus genoeg mogelijkheden om de verlichting helemaal naar wens te bedienen. Kenmerken: - Kan worden gebruikt voor het draadloos bedienen van lampen/apparaten die zijn verbonden met bestaande wandschakelaar(s) - Ondersteunt ook 2 bestaande wandschakelaars, zoals boven/onder aan een trap - Bestaande wandschakelaar(s) blijft/blijven functioneel - Kan gemakkelijk in een plafonddoos of aansluitdoos worden geplaatst - Werkt met alle lampen/apparaten tot 3000 watt
Merk Klikaanklikuit
Fabrikantcode Nee
EAN code 8713439701487
Kleur Nee

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.


Schrijf uw eigen review

Only registered users can write reviews. Please, log in or register